Horvath.Patricia horvath.patricia@maincoons.eu +36209733275

maincoons.eu

BEMUTATKOZUNK

A MusiCoon-tenyészet üdvözöl!

Művész házaspár vagyunk, és családunk fontos tagjai a kezdetektől kutyáink, macskáink is.

A main coon-ok 25 éve színesítik életünket, első cicánk, Cassandra ekkor érkezett hozzánk, és egészen 19 éven át élvezhettük elbűvölő személyiségét!

Bár a fajta iránti rajongásunk régi keletű, tenyészetünk mégis igen fiatal: a Musicoon Macskatenyészetet 2019-ben indítottuk útjára az első, már kifejezetten tenyésztési célból otthonunkba érkezett main coon párral: Szophoklésszel és Csipkével.

Ám mindezen hivatalosság ellenére mégis maradtunk, akik voltunk: egy állatszerető család, akiknél a szülők és kicsinyeik családtagokként élnek, nevelkednek.

Nincsenek kenneljeink, nem is lesznek és nem áll szándékunkban a tömegtermelés.

A cicáink rendes otthoni környezetben, kutyussal és gyerekekkel együtt nevelődnek, ismeretséget kötnek mindenféle “kihívással”, mint pl. a működő porszívó, vagy más típusú cicával (hisz él velünk házi macska is)…

A legfontosabb szempontunk, hogy megbízható, elkötelezett, és felelőségteljes gazdáknak adhassuk tovább a piciket, akik hozzánk születnek, és életük első három hónapjában nálunk cseperednek.

Mivel szakmai életünket át és átszövi a zene, közelebbről az opera szeretete, így mi sem volt természetesebb, hogy hivatásunk hőseiről nevezzük el a hozzánk születő kiscicákat.

Az első, 2019 június 25-én született alom kölykei Richard Wagner operáinak főhőseiről kapták nevüket:

Trisztan, Izolda, Erda, Senta és Freya

mind csodálatos személyiségek, és mi büszkék vagyunk rá, hogy itt vannak közöttünk!